RESPECT PRIRODNA BOJA ZA KOSU

RESPECT PRIRODNA BOJA ZA KOSU

ZAŠTO  ODABRATI PRIRODNU BOJU ZA KOSU?

Savremeno društvo postavlja lepotu kao imperativ. Izgledati lepše, mlađe, negovanije... Oduvek se smatralo da je kosa jedan od najznačajnijih ukrasa žene. U potrazi za idealnim oblikom i bojom, kosu izlažemo agresivnim tretmanima što ostavlja negativne posledice po njen kvalitet. Takođe, devojke u sve ranijem dobu počinju eksperimente sa svojim izgledom, od kojih je bojenje kose sigurno među prvim. Brojne alergijske reakcije mogu se pojaviti kako pri prvom, tako i posle dugogodišnjeg bojenja kose.

I specifična zdravstvena stanja kao preosetljivost disajnih organa na agresivni miris amonijaka ili briga o štetnosti mogućih sastojaka tokom trudnoće, mogu nas odvratiti od omiljene  navike. Naturavit je misleći o vašem zdravlju proizveo Respect, prirodnu boju za kosu. Probajte je, i kada to učinite, odmah ćete osetiti razliku jer ranije navedenih negativnih simptoma neće biti.

Respect prirodna boja za kosu u potpunosti prekriva sede vlasi, štiti i neguje vašu kosu.

Naturavit je otišao nekoliko koraka dalje od konkurencije i razvio boju Respect, ne samo bez amonijaka, već i bez PPD-a, Resorcina, SLS-a, Parabena, SLES-a, a uz  sve to, boja je testirana na sadržaj nikla kako bi se smanjila njena štetnost. Boja za kosu Respect garantuje savršen odnos između estetike, zdravlja i ekologije.

Boja Respect postiže sve estetske rezultate kao i hemijske boje, ali za razliku od njih, ne izaziva peckanje, svrab i neugodan miris. Kosa će vam biti lepa, sjajna, negovana,  a sedim vlasima ni traga. Kad se sledeći put nađete ispred police s bojama za kosu, uzmite u obzir sve činioce. Odlučite se za Respect, garantujemo vam odličan odnos cene i kvaliteta.

 

KAKO ODABRATI PRIRODNU BOJU ZA KOSU?

Ne bi trebalo da birate previše različite nijanse od vaše prirodne boje jer to znači i agresivniji postupak, naročito kod svetlih tonova.  Kad je reč o bojenju u tamnije nijanse, tu se uglavnom ne može pogrešiti. Morate samo pripaziti da se sutra ne predomislite jer tamne je boje vrlo teško skinuti.  Tamnije nijanse kreću se od tamno smeđe do smeđe, a svetlije od svetlo smeđe  do plave.

Razlika između vaše prirodne boje i boje koju želite staviti trebalo bi da je najviše 2 tona, a za sve veće promene su potrebni hemijski tretmani. 

Na ton karti u osnovnim nijansama (1-10) pronađite  boju koja je najsličnija vašoj prirodnoj boji.  Odaberite nijansu u koju želite da se farbate i na njenoj ton karti pronađite broj koji ste definisali kao svoju prirodnu boju. Proverite kako je željena nijansa pokriva.