ZAŠTO IZABRATI RESPECT R111 SREBRNO PLATINASTO PLAVU

ZAŠTO IZABRATI RESPECT R111 SREBRNO PLATINASTO PLAVU

Imate nakon bojenja kose problem sa žutim i narandžastim podtonom?

Često se kod bojenja kose, koja je prirodno tamnija, pojavljuje dilema može li se kosa posvetliti do platinasto plave nijanse, a da se izbegne komplikovan postupak za uklanjanje žutih ili narandžastih podtonova.

Tamnije nijanse kose se mogu posvetliti, ali u nekoliko koraka.

Novom trodemenzionalnom bojom kose Respect R111 srebrno platinasto plave možete postići da vaša prirodno tamnija kosa, koja je već plavo obojena, ponovno zaživi u pepeljasto plavim nijansama, bez narandžastih i žutih podtonova zbog kojih bi uobičajeno morali koristiti šampon za uklanjanje podtonova.

Za posvjetljavanje kose potreban je postupak

Ako želite posvetliti smeđu kosu morate znati da postupak posvjetljavanja kreće od crvene nijanse. Da biste postigli željenu pepeljasto plavu nijansu, uz pažljivo praćenje postupka bitan je i odabir boje za kosu.

Bojenje kose kod kuće može biti jednostavno i uspešno.

Bojom za kosu Respect nijansa R111 srebrno platinasto plava sa povećanom zaštitnom funkcijom, sada je jednostavno postići plavu boju. Bez gubljenja vremena u frizerskim salonima, možete jednostavno, kod kuće, posvetliti i ukloniti žute i narandžaste podtonove.

Nova Respect nijansa R111 srebrno platinasto plava, je boja bez amonijaka, koja sadrži pigmente pepeljaste i plave zbog kojih će rezultat biti sjajna plava nijansa, prirodnog izgleda, bez narandžastih podtonova. Zato je boja idealna za plavuše i osobe smeđe kose koje su već prešle u plavo.

Biljni sastojci nežno neguju vašu kosu tokom bojenja.

Prednost boje Respect R111 je u tome što proizvod sadrži ekstrakt pšeničnih klica, nevena i koprive koji štite strukturu vaše kose i zahvaljujući tim vrednim sastojcima tokom postupka bojenja vlasište ne peče i ne svrbi. Uz to ekstrakti su zaslužni i za lako uklanjanje viška boje sa kože bez ostavljanja tragova.

Kome je namenjena nova Respect  nijansa R111 srebrno platinasto plava?

Nova Respect nijansa R111 srebrno platinasto plava  pravi je izbor za vas ako:

 Je vaša kosa prirodno plava ili je već bojena plavom bojom.

 Tražite boju za kosu bez amonijaka, bez jakog mirisa koja će biti nježna prema vašem vlasištu.

 Vaša kosa nakon bojenja plavom bojom ima nijanse žute i narandžaste.

 Tražite boju koja će se jednostavno obrisati s kože bez posebnih sredstava.

 

Nova Respect nijansa R111 srebrno platinasto plava nije pravi proizvod za vas ako:

X Vaša smeđa kosa prethodno nije bila posvetljena i obojena u plavo.