Hvala Vam što ste posetili prodavnicu  KOKO STYLE.

Do željenog proizvoda možete doći na više načina:.

  • Izborom kroz kategorije proizvoda
  • Izborom putem brenda proizvoda
  • Ili pretragom

Klikom na sliku proizvoda dobićete detaljnije informacije.  Ako je to artikal koji želite kliknite na

U korpu. Nastavite sa pretragom ostalih proizvoda. Klikom na sliku korpe možete videti sadržaj korpe i troškove isporuke. Kao što je definisano u Način isporuke troškovi isporuke do iznosa od 5.000 dinara su 400 dinara. Preko tog iznosa dostava je besplatna. Kada ste odabrali sve željene artikle kliknite na Zavrsi kupovinu.  Možete kupovati kao neregistrovani korisnik, ali mi Vam preporučujemo da odaberete opciju Prijavi se,  jer ćemo registrovanim korisnicima pružati razne pogodnosti.

Sistem će otvoriti obrazac sa poljima u koja ćete popuniti podatke potrebne za isporuku,  odabrati način isporuke i način plaćanja.  Kada popunite obavezne podatke ( više o zaštiti podataka možete videti na Zaštita privatnosti kupaca) kliknite na Završi kupovinu.  Sistem će nama automatski proslediti Vašu porudžbinu i Vas obavestiti  da ste je uspešno izvršili.  

Od tog trenutka Vaša porudžbina je u postupku obrade i bićete obaveštavani o svim daljim koracima putem e-maila koji ste naveli u Vašim podacima. Ukoliko traženi proizvod trenutno nemamo na stanju, u dogovoru sa Vma sačuvaćemo Vašu porudžbinu i proizvod isporučiti u najkraćem mogućem roku. Kada porudžbina bude pripremljena dobićete na e-mail Predračun sa instrukcijama za plaćanje.  Ukoliko ste odabrali plaćanje pouzećem porudžbina se predaje kurirskoj sluzbi istog dana. Ukoliko su odabrani načini plaćanja uplatom u banci /pošti ili platnom karticom porudžbina će se predati posle registrovanja uplate u našem sistemu.

Pošiljke se isporučuju putem D express kurirske službe. Kada pošiljku predamo kurirskoj sluzbi dobićete na e-mail kod pošiljke i link za praćenje pošiljke na kome možete pratiti status Vaše pošiljke i očekivano vreme isporuke.  Uobičajeno vreme dostave je od 8.00 do 17.00 casova.

Hvala što kupujete u prodavnici KOKO STYLE.