NAČINI ISPORUKE


DOSTAVA ROBE

Dostava robe koju ste poručili preko naše internet prodavnice vrši se putem kurirske službe na teritoriji Republike Srbije.
Kurirska služba koja vrši isporuku je D Express zbog sigurnog i ekonomičnog načina isporuke paketa.

ROK ISPORUKE

Ubrzo posle posle potvrde Vaše porudžbine, kreće status obrade porudžbine. Ukoliko traženi proizvod trenutno nemamo na stanju, u dogovoru sa Vma sačuvaćemo Vašu porudžbinu i proizvod isporučiti u najkraćem mogućem roku.
U slučaju bilo kakvih nejasnoća ili problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naš prodavac.
Od tog trenutka rok isporuke je 7 radna dana.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Pošiljku na Vašu adresu donose kuriri Daily Expressa u periodu od 8-17h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja će preuzeti pošiljku.
Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

CENA ISPORUKE I NAČIN PLAĆANJA

Isporuka za porudžbine veće od 5.000,00 din. je besplatna. Za sve porudžbine čiji je račun manji od tog iznosa cena isporuke iznosi 400,00 din sa PDV-om, bez obzira na iznos narudžbine i veličinu i težinu pošiljke, za sva mesta u Srbiji i obračunava se prilikom potvrde porudžbine, tako da je ukupan iznos na računu koji vidite prilikom potvrde porudžbine i iznos koji plaćate.
Ako ste pošiljku platili putem platne kartice ili na naš račun prema iznosu koji Vam je potvrđen na predračunu, nemate dodatnih plaćanja kuriru.
Ako plaćate pouzećem u gotovini kuriru prilikom preuzimanja pošiljke, takođe plaćate iznos koji Vam je obračunat na predračunu i nemate dodatnih troškova.