NAČINI PLAĆANJA


Plaćanje možete obaviti na sledeće načine:

1. PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA ONLINE

Plaćanje platnim karticama Dina, Maestro, Visa, MasterCard i American Express je realizovano u saradnji sa Banca Intesa AD Beograd i obavlja se na posebnoj stranici jednostavnim unosom podataka sa vaše platne kartice. Nakon što unesete podatke o kartici i potvrdite plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je vaša porudžbina odobrena i u procesu pripreme za isporuku. Cena isporuke je uključena u ukupan račun koji plaćate i nema dodatnog plaćanja prilikom preuzimanja pošiljke.
Ako napravite bilo kakvu grešku prilikom plaćanja karticama ili niste sigurni da li je transakcija uspela možete nas kontaktirati na e-mail: prodaja@kozmetikaonline.rs najbolje do 24h od plaćanja da bismo ispravili grešku.

U skladu sa Ugovorom sa Banca Intesa ad Beograd, procesorom platnih kartica, podaci o platnim karticama koje kupac unosi prilikom plaćanja nisu dostupni našem sistemu.


2. PLAĆANJE GOTOVINOM PRILIKOM PREUZIMANJA POŠILJKE

Prilikom preuzimanja pošiljke na adresi koja je navedena za isporuku, plaćate kuriru gotovinom. Cena isporuke je jedinstvena za sve pošiljke i iznosi 400,00din. Uključena je u ukupan iznos koji ste dobili na vašu e-mail adresu uz potvrdu porudžbine i to je ukupan iznos za plaćanje prilikom preuzimanja pošiljke. To je i iznos koji je odštampan na adresnici pošiljke i preko tog iznosa nema nikakvih dodatnih troškova niti provizija koje je potrebno platiti. Za narudžbine u iznosu preko 5.000,00din dostava je besplatna.


3.UPLATOM NA RAČUN (e-banking ili nalogom u banci / pošti)

Uplatu na naš račun možete izvršiti uplatom na šalteru banke/ pošte ili prenosom novca e-banking nalogom.  Predračun u ovom slučaju važi 5 dana i porudžbina se šalje tek nakon evidentiranja vaše uplate na našem računu. U zavisnosti od banke iz koje vršite uplatu i doba dana kada uplaćujete, procedura može potrajati od 1h do 24h. Cena isporuke je uključena u ukupan iznos koji uplaćujete i nema dodatnog plaćanja prilikom preuzimanja pošiljke.