NESESERI - MNOGO VIŠE OD NEOPHODNOG

NESESERI - MNOGO VIŠE OD NEOPHODNOG

Neseseri su dobili naziv po engleskoj reči nessesery(neophodno, potrebno). Kako i samo ime kaže, služe da u njima sačuvamo sve ono što nam je neophodno u toku dana, ponesemo sve važne sitnice. Oni su mnogo više od obične ženske torbice za šminku! Širok asortiman veličina i oblika čini da neseseri budu savršeni za najrazličitije primene. U zavisnosti od modela i materijala, može biti idealan za:

lekove,

kozmetičke proizvode,

pribor za šivenje,

sitan novac,

dečije igračkice, sličice i figurice,

važne papire, podsetnike ili dokumenata,

olovke i školski pribor,

ukosnice i šnalice za kosu,

dragoceni nakit...

 

Zahvaljujući tome što vam nudimo veliki broj dezena, biće adekvatni kao aksesoar za svaku priliku, bilo kao novčanik ili torbica za dnevne i svečane prilike, odlazak u kupovinu, izlazak na kafu, veče u gradu... Neseseri su uvek u trendu i specijalno dizajnirani da prate najnovije modne aktuelnosti. Mada su univerzalni i trajni, možete uvek pronaći neseser koji je namenjen određenoj kategoriji, u okviru posebne kolekcije. Tako vam predstavljamo:

ženske,

muške,

dečije,

letnje,

sportske,

elegantne,

putne i mnogo drugih...

 

U zavisnosti od dimenzija mogu adekvatno da se uklope uz različite tašne, školske rančeve, kofere. Lagani su i kompaktni za pakovanje i nošenje. Nema više rasipanja sitnica po torbi i postavi kaputa ili jakne, gubljenja i zaturanja važnih stvari. Neseseri su kvalitetni i izdržljivi, a postave unutar njih jake, pa ćete izbeći nezgode sa šminkom ukoliko vam se prospe omiljeni parfem, iscure puder ili krema, razbije rumenilo. Odaberite neseser sa ručkom, za jednostavno odlaganje, kačenje na vrata kupatila, koriščenje u kabini za presvlačenje ili tuš kabini, da uvek bude dostupan nadohvat ruke.

   Izaberite savršeni neseser za sebe, voljenu osobu ili prijatelja, kao simpatičan znak pažnje i poklon koji odgovara svakoj prilici i svačijem ukusu!